Pardavimas Parduodamas namas Šilėnų Sodų 8-oji g., Vilniuje, 227.5 kv.m ploto

  • 200,000
200,000

Savybės

Kaina : 200,000
NT tipas : Namas
NT paskirtis : Pardavimas
Statusas : Aktyvus
Plotas : 227.5 kv. m
Šalis : Lithuania
Miestas : Vilniaus m.
Adresas : Šilėnų Sodų 8-oji g. 12
Statybos metai : 1995
Aukštai : 2
Kambariai : 7
Sklypo plotas : 12.0
Objekto Nr. : 61686

Vidiniai duomenys

Aprašymas

Vilniuje, Vismaliukų soduose (tarp Kairėnų ir Nemenčinės plento, netoli naujai besikuriančio traukos objekto – inovacinio Lazerių miestelio, parduodamas gyvenamas namas 227,5 kv.m. (du aukštai su rūsiu) ir 12,0 a sklypu.

Sklypas su geodeziniais matavimais, pastato kadastrinė byla atnaujinta pagal faktinę situaciją. Naudotas kaip gyvenamas namas ištisus metus. Sausas rūsys – 71 kv.m., yra garažas vienam automobiliui, biliardinė. Stogas skardinis, apšiltintas, ką tik pakeistas. Pamatai ir sienos apšiltintos. Sklypas aptvertas medine tvora. Kieme yra ūkinis pastatas – pirtis su priešpirčiu ir baseinu.

INŽINERINIAI TINKLAI: Trifazė elektra. Namas šildomas dujomis. Vandentiekis – yra šulinys po pirtim, vanduo paduodamas į namą siurbliko pagalba, taip pat yra sodų bendrijos vanduo, kuris tiekiamas tik šiltuoju metų laiku. Yra židinys, biliardinė. Įrengtas wc ir vonia atskirai, kanalizacija vietinė. Galima gyventi pastoviai.

Aplinkui nuolatos gyvenantys kaimynai. Patogus susisiekimas visuomeniniu transportu – už 300 metrų autobusų stotelė. Privažiavimas iki sklypo asfaltuotas.